Site icon OsmanliGarage.Com

Cruise Kurallar

OsmanlıGarage.COM Cruise, oyuncuların yeni araba, hizmet veya ürün satın almak için para kazanmaları gereken bir roleplay sunucusudur. Bu sunucu, trafik yasaları, polis memurları, bankaları veya diğer oyuncuları soymak, araba kiralamak, loto ve diğer pek çok şeyi oynamak gibi gerçek hayata benzer. Ancak bazı durumlarda oyun hala gerçek bir oyunu takip etmeyecektir ve bazı sınırlamaları vardır.

Sunucunun ana amacı, yöneticiler dahil tüm oyuncular için eğlenceli olmaktır. Sunucunun kontrolden çıkmasını önlemek için bazı kurallar uygulanır. OsmanlıGarage.COM Cruise sunucularında hala OsmanlıGarage.COM Kurallarının geçerli olduğunu unutmayın. Kurallar bölünebilir:

Kurallar aşağıda listelenmiştir.


Genel kurallar

Sivil Kurallar

Yetkili Kurallar

Uyarı noktaları

Uyarı Noktaları, OsmanlıGarage.COM Cruisede bir oyuncuyu cezalandırmak için kullanılır. Oyuncular ceza alırsa Uyarı Puanı alırlar.Bir oyuncu 100 Uyarı Puanına ulaşırsa, hesabına aşağıdaki gibi otomatik bir ceza uygulanır:


Önemli; Server içerisinde siyaset, farklı din veya mezhep tartışması, sunucu içerisinde siyasi renkler ve işaretlerin kullanması, server içerisinde caydırıcı provakatör ortam yaratmak ve/veya tartışma ortamı yaratacak bu tür konulara benzer veya diğer konular hakkında minimum 90 gün olmak üzere ban atılacaktır!

Ekstra Bilgi

Exit mobile version