Site icon OsmanliGarage.Com

Mercedes S500

Mercedes S500 Plug-in Hybrid, yolculuğunuz 20 milden azsa ve evde şarj edebiliyorsanız, tam size göredir. Şaşırtıcı derecede sessiz, benzinli ve dizel motorlu kardeşleri kadar da lükstür. Çevreyi kurtarmakla ilgileniyorsanız veya maliyetler sizin için önemli ise, bir dizel motoru tercih etmeniz sizin için daha mantıklı olacaktır.

Ve Mercedes S 500 Plug-in Hybrid Ortaya Çıktı… Mercedes, yüksek teknoloji ürünü S-Serisi’ni, 114bhp güçlü bir elektrik motoruna bağlı ikiz turbo V6 benzinli motorla donattı. Sonuç, S500 Plug-in Hybrid ortaya çıktı. Plug-In Hybrid amblemi ve arka tampondaki şarj etme kapağı dışında diğer S-Serisi’ne çok benziyor. Yalnızca AMG Line donanımında mevcuttur. Otomobilin sportif stili ve ikiz egzozları göz önüne alındığında, gayet yakışıklı görünüyor. İç mekanda, kaliteli deri koltukları ve Merc’in güzel 12,3 inç TFT renkli ekranı ile orta konsolda çeşitli sürüş modları arasında geçiş yapmak için küçük bir düğme var. Plug-In’in standart yedi vitesli otomatik şanzımanını kontrol etmek için direksiyon simidine monte edilmiş bir çift F1 bile var.

Marş düğmesine basın ve büyük bir V6’nın hayata dönmesi yerine sessizliğin sesiyle karşılaşırsınız. Pillerin tamamen şarj edilmiş olması koşuluyla, sadece elektrikle çalışan E-Modunda 32 km’ye kadar gezinebilirsiniz. Bununla birlikte, piller bittiğinde veya ani bir güce ihtiyaç duyduğunuzda, benzinli motor sorunsuz bir şekilde devreye girer. 200 kg daha ağır olmasına rağmen V8 motorlu S500’den yalnızca 0,4 saniye daha yavaştır.

Bununla birlikte, maksimum yakıt ekonomisi sağlamak için bol miktarda akıllı teknoloji vardır. Fren pedalına basıp, daha fazla durdurma gücüne ihtiyaç duyuyorsanız, geleneksel frenleri devreye almadan önce, elektrikli motoru ters çevirerek otomobili yavaşlatır. Tamamen doğal ve tamamen farkedilemez bir his veriyor. Otomobilin GPS verilerinden gelen bilgiler de, araç diğer tarafa doğru geri giderken şarj edilebileceği bilgisiyle, yokuş yukarı giderken pili bitirmek için bir bilgisayara besleniyor.

“///Bilinmeyen” Tarafından yapılmış ve Live For Speed araç modları piyasasına sürülmüştür. Aşağıda yazar tarafından aracın durumu değerlendirilip derecelendirilmiştir.
EngineSkins
TweakBozuk Beyaz Görüntü
Driver PosAynalar
LazyGöstergeler
JantFarlar

 

Exit mobile version