Site icon OsmanliGarage.Com

Mercedez-Benz G63 AMG G80 Brabus

Brabus, Mercedes-AMG G63’e görsel anlamda çok şey katmasının yanı sıra, aracın 4.0 litrelik çift turbolu motorunun gücünü de belirgin derecede artırmış. Stok hâlde 584 beygir güç ile 850 Nm gibi zaten yüksek güç değerleri sunan bu motor, Brabus modifiyeleri ile 700 beygir güç ve 950 Nm tork değerlerine yükseltilmiş. Brabus 700 Widestar, bu sayede 0-100 km/s hızlanmasını 4.3 saniyede tamamlayabiliyor. Bu süre normal G63’te ise 4.4 saniye şeklinde. Maksimum hız değeri ise 240 km/s olarak belirtilmiş.

Brabus, istendiği takdirde birkaç farklı ses moduna sahip özel bir egzoz sistemi de sunuyor. Bunlar arasındaki Coming Home adlı mod dikkatimizi çekiyor. Çünkü evinize yaklaştığınız zaman seçmeniz için geliştirilen bu mod sayesinde araç ultra sessiz bir hâle geliyor. Müşteriler aynı zamanda egzozları gümüş ve siyah krom renginde seçebiliyorlar.

Aracın dışına baktığımızda çamurluk kısımlarında 10 cm civarında fazla bir genişletme yapıldığını görüyoruz. Zaten aracın “Widestar” ismi de bu genişliğiyle ilgili bir ipucu niteliğindeydi. Bu çamurluk kısımlarında, kapı açıldığı zaman yeri aydınlatan LED’ler bulunuyor ve aynı zamanda Brabus logosu da yere yansıtılıyor. Ön yüzde yine şişkin kaput gibi detaylar da dikkat çekiyor ve bunların tümü araca agresif bir görünüm katıyor. Aracın arkasındaki kısmında da farklı tasarımlı bir rüzgarlık gözümüze çarpıyor.

“///Bilinmeyen” Tarafından yapılmış ve Live For Speed araç modları piyasasına sürülmüştür. Aşağıda yazar tarafından aracın durumu değerlendirilip derecelendirilmiştir.
EngineSkins
TweakBozuk Beyaz Görüntü
Driver PosAynalar
LazyGöstergeler
JantFarlar

 

Exit mobile version