Site icon OsmanliGarage.Com

Volkswagen Scirocco

Volkswagen Scirocco’nun düz vites seçeneği tüm modellerde olup, yarı-otomatik DSG vites 1.4 TSI 122 PS hariç diğer tüm modellerde mevcuttur. DSG vites sistemine sahip yarı-otomatik modellerde F1 vites olarak kullanılabilir. Bu sayede çok daha kısa sürede vites değiştirme imkânı doğmaktadır. Benzer modellerine göre daha düşük yakıt tüketimi değerlerine sahiptir. DSG vites ilk çıktığında bazı modellerde sorunlara yol açmıştır. Bu sorunlar yüzünden Volkswagen, bazı ülkelerde 400.000’e yakın DSG’li aracını geri çağırmıştır. Daha sonrasında Volkswagen’in yaptığı güncelleme ile daha yüksek torklara dayanabilecek güce çıkarılmıştır. DSG vites, Volkswagen’in GTI ve R gibi modellerinde çok daha yüksek torklara dayanabilmektedir. Otomobilin gerçek en yüksek hızı daha yüksek olmakla beraber otomobilin bilgisayar kontrolüyle daha yüksek hızlara çıkmasına izin verilmemektedir.

Scirocco spor bir modeldir. Dolayısıyla çeşitli kaporta ve motor pek çok hard/soft modifiyeli araçlar vardır.Otomobilin beynine yapılan bir müdahale ile (ki bu müdahale otomobilin garantisine zarar vermemektedir) otomobilin maksimum hız sınırı kaldırılıp 260 km/s’ye varan hızlara kadar çıkılabilmektedir. 1.4 TSI 160 PS modelinin gücü 220 PS’ye kadar yükseltilebilmektedir. Aracın gizli özellikleri de mevcuttur ve bir yazılım vasıtası ile açılabilmektedir

“///Bilinmeyen” Tarafından yapılmış ve Live For Speed araç modları piyasasına sürülmüştür. Aşağıda yazar tarafından aracın durumu değerlendirilip derecelendirilmiştir.
EngineSkins
TweakBozuk Beyaz Görüntü
Driver PosAynalar
LazyGöstergeler
JantFarlar

 

Exit mobile version