Sunucu

Kayıt Şartları

LÜTFEN BİZİM KURALLARIMIZI DİKKATLİCE OKUYUNUZ – OsmanlıGarage.COM

1- GENEL

Oyuncuların Live for Speed hizmet şartlarını ihlal etmelerini veya ihlal etmelerini teşvik etmediğimizi lütfen unutmayın. Amacımız, davet edilen tüm oyuncuları aynı toplulukta bir arada tutmak ve diğer oyuncuları davet etmelerini sağlamaktır.

Topluluğumuz tarafından desteklenen hizmetlerimizi sunduğumuzun bilincinde olun. Hizmetlerimiz kendi üyeleri tarafından güncellenmektedir. Yöneticiler, yalnızca hangi içeriğin kullanılabileceğine karar vermekten sorumludur.

2- GÜNCELLEME

Bir servisin güncellenip güncellenmeyeceğine, değiştirileceğine ya da ineceğine karar verme hakkımızı saklı tutarız. Yazılımları güncel tutmakla sorumlu olan bu üyeler, kendi başlarına bu toplumu terk etmeye karar verebilirler.

Herhangi bir bildirimi, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın veya herhangi bir zamanda, herhangi bir saatte güncelleme hakkımız saklıdır. Güncellemeler sırasında, oyuncuların osmanlı garage yazılımlarını indirmeleri ve / veya hesaplarını güncellemeleri gerekebilir veya diğer ek bilgileri doldurmaları zorunlu olabilir.

3- SORUMLULUKLAR

Lütfen gönderilen herhangi bir iletiden sorumlu olmadığımızı unutmayın. Herhangi bir mesajın doğruluğunu, eksiksizliğini veya yararını kefil etmeyiz veya garanti etmiyoruz ve herhangi bir mesajın içeriğinden sorumlu değiliz.

Mesajlar, mesajın yazarının görüşlerini ifade eder, mutlaka bu web sitesinin görüşleri değildir. Gönderi mesajının sakıncalı olduğunu düşünen herhangi bir kullanıcı, e-posta veya forumdaki bir mesajla hemen bizimle iletişime geçmeye teşvik edilir. Sakıncalı mesajları kaldırma yeteneğine sahibiz ve makul bir süre içinde, kaldırma işleminin gerekli olduğunu tespit edersek, bunu yapmak için her türlü çabayı göstereceğiz.

4- ÇEREZLER

Web sitemiz sizi diğer kullanıcılardan ayırmak için çerez kullanıyor. Bu, siteye göz atarken size kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmamıza yardımcı olur. Herhangi bir durumda, e-posta adresi, IP veya diğer ayrıntılar dahil olmak üzere bilgileriniz paylaşılmaz.

Ek olarak, ziyaretçilerimizden içeriklerimizden para kazanmanın bir yolunu bulmak için Google AdSenseyi sağlıyoruz. Bu hizmet, ziyaretçilere reklamlara en iyi deneyimi sunmak için veri toplayabilir. Her durumda, bilgileriniz üçüncü taraf şirketlerle paylaşılmaz.

5- ADSENSE

4. maddede belirtildiği gibi, ziyaretçiler için Google Adsense sağlarız. Reklam olarak kabul edilmeli ve kasıtlı tıklamalar bize yardımcı olmanın bir yolu değildir. Bizim tarafımızdan, ziyaretçinin bir tıklama yaptığı yerde, nasıl ve nerede tespit ettiğinin bir yolu yoktur. Reklamlara tıklayan kullanıcılara ödül vermenin hiçbir yolu olmadığı anlamına gelir.

Kasıtlı bir tıklama yapıldığında ödenmediğimiz için ” yardım tıklamalarını ” Reklamları istediğiniz zaman devre dışı bırakabilirsiniz.

6- HASSAS İÇERİK

Bir ziyaretçinin oyun sunucuları üzerinde deneyimini sağlıyoruz. Bir oyun olarak, belki de gerçek yaşamda yasadışı olan, kullanan / satan, silah, soygun, trafik kanunu önleme ve benzeri gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu durumlar gerçek değildir ve asla gerçek hayatta yapılmamalıdır.

Bu tür davranışları gerçek hayatta teşvik etmiyoruz. Bu şekilde hareket ederseniz, ülke yasalarınız tarafından cezalandırılabileceğinizi unutmayın.

7- ANLAŞMALAR

Bu hizmeti kullanmanızla, bu siteyi bilerek yanlış ve / veya karalayıcı, yanlış, küfürlü, kaba, nefret uyandıran, taciz edici, müstehcen, küfürlü, cinsel yönelimli, tehdit edici, saldırgan bir materyal yayınlamak için kullanmayacağınızı kabul edersiniz. Bir kişinin mahremiyetinin ya da herhangi bir kanunun başka bir şekilde ihlal edilmesi.

Telif hakkı size ait olmadıkça veya bu web sitesi tarafından telif hakkı bulunmayan materyalleri göndermemeyi kabul edersiniz.

En iyi deneyimi sunmak için bilgilerinizi Google Adsense ile paylaşmayı kabul edersiniz.

Herhangi bir hizmet için ödeme yapmış olsanız ve / veya OsmanlıGarage.COM mali destek sağlasanız bile, herhangi bir zamanda, kurallara her zaman uymayı kabul edersiniz.