Araba Modları Mercedes

1988 Mercedes-benz C124 Hammer 6.0

Bu arabanın yapıldığı sırada, AMG hala Mercedes-Benz’den ayrı bağımsız bir tuning şirketiydi. Bu özel araba, Westmont, IL’de AMG Kuzey Amerika tarafından, “Mercedes-Benz’inize yapılabileceklerin tek sınırlamasının banka hesabınızın büyüklüğü olduğu” kötü şöhretli bir çağda inşa edildi. Dünya çapında yaklaşık 30 AMG Çekiç üretildiği ve bunlardan yalnızca 13’ünün Kuzey Amerika pazarı için üretildiği tahmin ediliyor.

AMG Hammer gerçekten başlı başına efsanevi bir otomobildir ve bu örneğin arkasındaki tarih ve hikaye sadece öne çıkmasını sağlar. Beverly Hills Motoring’den Andy Cohen’in arabayı, ilk sahip olduğu gün arabayı Beverly Hills’den Las Vegas’a süren bir beyefendiye sattığı bildirildi. Las Vegas’a vardığında, aşırı hız yaptığı için kenara çekildi ve arabada bazı yasadışı maddeler bulunduktan sonra araba DEA tarafından ele geçirildi.

Araba daha sonra eski profesyonel beyzbol oyuncusu Rob Deer tarafından federal bir müzayededen satın alındı. Arabayı, bir sonraki sahibi adına mevcut satıcı tarafından tedarik edildiği Symbolic International’a satmadan önce iki yıl boyunca arabanın sahibiydi. Araba daha sonra 2006 yılında satıcı tarafından geri alındı ​​ve geçen yıla kadar saklandı.

Gri deri (278) iç mekan üzerine Siyah İnci Metalik (199) ile tamamlanan güç, bir W126’dan yeniden valfli 4 vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilmiş AMG modifiyeli 6.0 litrelik DOHC 32 valfli M117 V8 motor tarafından sağlanır. Diğer AMG modifikasyonları, eksiksiz bir AMG aero gövde kiti, 17 inç AMG jantlar, AMG yayları, şoklar, egzoz ve çok daha fazlasını içerir.

“///Bilinmeyen” Tarafından yapılmış ve Live For Speed araç modları piyasasına sürülmüştür. Aşağıda yazar tarafından aracın durumu değerlendirilip derecelendirilmiştir.
EngineSkins
TweakBozuk Beyaz Görüntü
Driver PosAynalar
LazyGöstergeler
JantFarlar
  • Yamayı indirdiğiniz rar’ı açın.
  • Oyunun kurulu olduğu ana dizini açın.
  • Rar içerisindeki dosyaları ana dizindeki data’nın içerisine atın.
  • Oyunu başlat ve indirdiğin yamayı kullanmaya başla.