Araba Modları

Beck CustomS

2009 Beck Kustoms F132 , Aaron Beck tarafından 2009’un başlarında Weta Workshop’un Mad Max 4’ün üretim öncesi aşaması için konsept tasarım sunumunun bir parçası olarak tasarlanan bir konsept otomobildir .

F132’nin tasarımı, Aaron Beck’in Yeni Zelanda’daki Beck Kustoms garajındaki orijinal taslağından bu yana, 90’ların başlarındaki Ferrari Formula 1 arabalarının çoğu ve genel gövde için ilham kaynağı sağlayan McLaren MP4-12C ile rafine edildi.

Aaron Beck tarafından belirtildiği gibi F132’nin inşası, karbon paneller ve özel fabrikasyon süspansiyon ile bileşenlerine sahip bir kromolik uzay çerçevesi oluşturmak için CAD’de (Bilgisayar Destekli Tasarım) başlayacaktı.

Bir Chevrolet NASCAR V8’den güç göndermek için altı vitesli bir sıra kullanılacaktı; çeşitli 1932 Ford sıcak çubuklarına takılan geleneksel Chevrolet küçük bloğundan esinlenilmiştir .

Sürücü koltuğu, daha iyi ergonomi sağlamak için yolcu koltuğu kabinin arkasına doğru daha fazla itilerek tercih edilir.

“///Bilinmeyen” Tarafından yapılmış ve Live For Speed araç modları piyasasına sürülmüştür. Aşağıda yazar tarafından aracın durumu değerlendirilip derecelendirilmiştir.
EngineSkins
TweakBozuk Beyaz Görüntü
Driver PosAynalar
LazyGöstergeler
JantFarlar
  • Yamayı indirdiğiniz rar’ı açın.
  • Oyunun kurulu olduğu ana dizini açın.
  • Rar içerisindeki dosyaları ana dizindeki data’nın içerisine atın.
  • Oyunu başlat ve indirdiğin yamayı kullanmaya başla.