Chevrolet

Chevrolet Camaro ZL1

2021 Chevrolet Camaro ZL1’in kaputunun altında devasa 6.2 litrelik bir V-8 motor yatıyor. Bu büyük ve güçlü motor, gaza her ani basışınızda adeta gök gürültüsünü andıran sesinin ardından, yolda lastiğinizden bir parça bırakıyor. Ancak gelişmiş sürüş teknolojisi sayesinde, performansının son demlerine kadar tadını çıkarttığınız anlarda bile sizi tehlikeye atacak kadar ileriye gitmiyor.

İster standart olarak sunulan altı ileri manuel şanzımanı tercih edin, isterseniz on ileri otomatik şanzımanı tercih edin, bu süper şarjlı küçük blok V-8 çılgınca inanılmaz performans rakamlarının gerçek hayatta ne anlama geldiğini hızlı vites geçişleri ile size hissettiriyor. Tüm gücünü arka tekerleklere ileten Camaro ZL1, gücüyle uyumlu şekilde tasarlanan şasisi sayesinde sert virajlarda dahi oldukça kontrollü ve istikrarlı bir sürüş gerçekleştirmenize olanak sunuyor.

2021 Chevrolet Camaro ZL1, Amerikan rüyası denebilecek devasa büyük hacimli motoru ve bununla doğru orantılı olarak sizi zevkten dört köşe edecek performansının yanında sürüş özelliklerine teknolojiyi de harmanlıyor. Adaptif amortisörleri, seçilen sürüş moduna göre sertliklerini değiştirebiliyor. En sert amortisör seçeceği ve kötü yol koşullarında bile düzgün sürüş kontrolünü asla kaybetmiyor.

2021 Chevrolet Camaro ZL1’e en iyi rakipse yine bir Camaro ZL1 oluyor. Fakat bir farkla. 2021 Camaro 1ZL modelinde tek fark 1’in ZL’nin önüne gelmesi değil elbette. Opsiyonlar listesinde yer alan 1ZL donanım paketi ile, daha geniş ve yapışkan lastikler, manuel olarak ayarlanabilen ön süspansiyon sistemi ve özel spool-valf amortisörleri, her an yarış pistinde birkaç tur için sizi tahrik edercesine geliyor.

“///Bilinmeyen” Tarafından yapılmış ve Live For Speed araç modları piyasasına sürülmüştür. Aşağıda yazar tarafından aracın durumu değerlendirilip derecelendirilmiştir.
EngineSkins
TweakBozuk Beyaz Görüntü
Driver PosAynalar
LazyGöstergeler
JantFarlar
  • Yamayı indirdiğiniz rar’ı açın.
  • Oyunun kurulu olduğu ana dizini açın.
  • Rar içerisindeki dosyaları ana dizindeki data’nın içerisine atın.
  • Oyunu başlat ve indirdiğin yamayı kullanmaya başla.